Carti de vizita

Carti de vizita 90×55 mm, suport 300g lucios sau mat (lei/buc)

Timp de productie de la bunul de tipar : 1 zi / Preturile sunt exprimate in Lei/buc si sunt finale.

 

Text Alb Negru 100 300 500 1000
O Fata 0.15 0.14 0.12 0.09
Fata Verso 0.25 0.23 0.19 0.15

 

 

 

 

 

Text Color 100 300 500 1000
O Fata 0.18 0.16 0.15 0.14
Fata Verso 0.3 0.28 0.25 0.2

 

 

 

 

 

Full Color 100 300 500 1000
O Fata 0.23 0.20 0.17 0.15
Fata Verso 0.3 0.28 0.25 0.2

 

 

 

 

 

Specificatii Tehnice

Informatii comanda carti de vizita

1. Format: Standard
2. Dimensiuni: 90 x 55 mm
3. Carton preferat: 300g lucios/mat
4. Print: fata / verso
5. Laminare – lucioasa / mata
6. Rotunjire colturi – Da
7. Finisari: taiere pe contur

Cerinte fisiere
1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Utilizarea bleed-ului: 2 – 3 mm
4. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi

Livrare si Plata
Va punem la dispozitie tarife reduse pentru expeditia materialelor publicitare, datorita parteneriatului existent cu URGENT CURIER.

Materialele publicitare se pot ridica direct de la sediul firmei noastre, pentru clientii nostri din Craiova.

Pentru livrarile din alte localitati, achitarea comenzilor se poate realiza print ramburs sau O.P.

Intrebari frecvente
1. Cartile de vizita alb negru sunt mai scumpe?
Sigur ca nu. Daca doriti o comanda de carti de vizita cu text negru pe fond alb, pretul acestora este mult mai mic decat al celor color sau full color.

2. Exista posibilitatea de a printa carti de vizita pe formate diferite?
Putem printa diverse formate la cererea clientului. Acestea pot fi personalizate in functie de preferinte.

3. Ce tipuri de cartoane se folosesc?
Se poate opta pentru print pe cartoane standard, dublu cretat lucioas sau mat, sau cartoane speciale Merinda Cream, Pear Ice, Fiandra sau Oyster Shell.

4. Unde pot veni pentru a-mi ridica comanda?
Daca sunteti din Craiova, puteti ajunge la sediul Crazy Print din Bld. Dacia, Bl. 24, Sc. 2, Ap. 1, sau va putem livra noi produsele in 24h, gratuit.

Detalii utile
In orice business sau domeniu in care lucrezi, o carte de vizita bine lucrata este primul element prin care un posibil viitor colaborator isi poate face o impresie despre celalalt. Iti putem oferi o metoda simpla si ieftina de carti de vizita. Pentru cazul in care nu ai o macheta de carte de vizita, Crazy Print iti sta la dispozitie pentru creearea machetei si binenteles imprimarea ei. Ne bucuram ca putem raspunde oricarei tip de solicitare a clientilor pentru realizarea cartilor de vizita.

Fiecare carton in parte, face posibila imprimarea pe ambele fete, astfel incat iti poti promova afacerea ta pe spatiul ambelor parti. Daca pe o fata vor fi imprimate datele de contact ale companiei, pe verso se pot adauga detalii despre un produs sau serviciu, diverse oferte sau discount-uri. Iti poti alege cartile de vizita care se potrivesc business-ului tau, iar noi iti putem veni in ajutor cu multiple optiuni de finisare. Pe langa clasica plastifiere mata sau lucioasa a cartilor de vizita, putem oferi un serviciu de rotunjire a unuia sau mai multe colturi, pentru o promovare mai stilata, garantand pentru calitatea lor.

Iti putem oferi ca si suport de printare, cartoane speciale din care sa alegi la Crazy Print. Cartile de vizita pe cartoane speciale se pot realiza la preturi avantajoase si pot fi gata intr-un timp foarte scurt, de la primirea „bunului de tipar”. Putem personaliza 100% o carte de vizita, in functie de solicitarile tale. In general, tiparim pe cartoane standard sau speciale cu greutati cuprinse intre 250 sau 300g/mp, dublu cretat lucios sau mat.

Ai nevoie urgenta de carti de vizita si timpul tau este limitat? Alege-ti un carton preferat si Crazy Print ti le poate realiza si livra GRATUIT oriunde in Craiova (pentru comenzi de cel putin 200 carti de vizita), in decurs de 24h, fara a te taxa separat pentru transport. Pentru clientii din alte localitati ale Romaniei, putem realiza comenzile de carti de vizita in aceeasi zi si livra imediat prin Urgent Curier.

Top