Format standard Se poate printa pe marimi de pana la 1.6m latime
Avantaje Rezistenta mare in timp la intemperii, print fullcolor pentru detalii maxime.
Fisiere acceptate .cdr (Corel) , .ai (Illustrator), .psd (Photoshop), .eps , .pdf , .jpg
Finisaje Capse de prindere, perforatii pentru vant

Fiecare fisier pe care il primim trebuie sa respecte urmatoarele cerinte:

1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator (fonturile convertite la curbe)
3. Utilizarea bleed-ului: 2 – 3 mm
4. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie de 300 dpi cel putin

Livrarea produselor noastre se face prin intermediul firmei de distributie Urgent Curier in toata tara.

Timpul de expediere este unul rapid in 24 de ore de la expediere iar comanda poate si urmarita pe site-ul companiei de distributie prin intermediul AWB-ului (documentul care insoteste orice expediere si are un cod unic de identificare care permite urmarirea expedierii).

Plata se face la primirea coletului catre agentul firmei Urgent Curier sau in avans prin OP.

Bannerele publicitare sunt solutii de marketing foarte utile si accesibile in promovarea companiei, a produselor si serviciilor  cu un grad ridicat de vizibilitate si rezistenta in timp, mesajul pe care vrei sa il transmiti fiind observat de la distanta.

Asa ca daca vrei sa iesi in evidenta fie ca ai o companie, organizezi un eveniment cultural , sportiv, o epozitie sau vrei sa promovezi un produs etc., banner-ul publicitar poate face diferenta si poate duce la cresterea vanzarilor.

Atunci cand creezi un banner promotional trebuie sa te axezi pe anumite elemente esentiale in promovare. Mesajul transmis trebuie sa fie cat mai  concis, grafica cat mai simpla, iar culorile folosite cat mai vii si mai puternice.

Te asteptam sa iti cream banner-ul  potrivit pe care il vom personaliza cu toate detaliile necesare astfel incat afacerea sa sa aiba o imagine noua si durabila.

Bannerele noastre sunt realizate din poliplan un material de culoare alba cu rezistenta mare la factori de mediu (inghet, ploaie, vant) si cu o suprafata foarte fina perfecta pentru un print full color de calitate superioara.

Bannerele sunt prevazute cu capse de prindere si gauri de vant pentru o rezistenta ridicata si pot si instalate pe suprafete diverse (garduri, cladiri etc).

Am mai lucrat cu

Deschide conversatie
1
Va ajut cu informatii?
Buna ziua!
Cu ce informatii va pot ajuta?