Format standard A4 full bleed
Gramaj carton 300gr, mat sau lucios
Fisiere acceptate .cdr (Corel) , .ai (Illustrator), .psd (Photoshop), .eps , .pdf , .jpg
Printare variabila La cerere, diplomele pot fi personalizate individual (nume, prenume sau alte informatii)

Fiecare fisier pe care il primim trebuie sa respecte urmatoarele cerinte:

1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator (fonturile convertite la curbe)
3. Utilizarea bleed-ului: 2 – 3 mm
4. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie de 300 dpi cel putin

Livrarea produselor noastre se face prin intermediul firmei de distributie Urgent Curier in toata tara.

Timpul de expediere este unul rapid in 24 de ore de la expediere iar comanda poate si urmarita pe site-ul companiei de distributie prin intermediul AWB-ului (documentul care insoteste orice expediere si are un cod unic de identificare care permite urmarirea expedierii).

Plata se face la primirea coletului catre agentul firmei Urgent Curier sau in avans prin OP.

Diploma reprezinta un produs  tipografic ce poate fi oferit in contexte diferite fie, pentru atestarea unor cunostinte dobandite in urma unor examene, ca apreciere a rezultatelor acumulate sau pentru participari la diverse evenimente si pe care o poti pastra ca o amintire a realizarilor tale .

Insa o diploma poate fi oferita si pentru un concurs scolar, un concurs de talente,pentru participarea la traininguri, evenimente bussines, workshop-uri,  expozitii  etc., ea atestand astfel recunoasterea rezultatelor deosebite.

Dar de ce sa ne limitam doar la atat cand am putea folosi o diploma intr-un mod amuzant, oferind-o unui prieten fie de ziua de nastere, sau celui mai bun prieten, pentru cea mai buna mama sau cel mai cuminte copil,  etc. Asa ca daca vrei sa ai o diploma haioasa pe care sa o pastrezi ca amintire te asteptam la noi sa te ajutam sa iti creezi  diploma potrivita.

Crazy Print iti poate indeplini dorinta oferindu-ti posibilitatea realizarii unei diplome cat mai reprezentative fie ca e oferita intr-un context formal, cu un design simplu si elegant, tiparita pe un carton special plastifiat mat sau lucios sau o diploma vesela si plina de culoare pentru a-ti face prietenii sa zambeasca.

Utilizand o grafica si un design special putem realiza pentru tine diplome  personalizate de o calitate deosebita imprimate pe cartoan normal sau pe cartoane speciale sau texturate.

Am mai lucrat cu

Deschide conversatie
1
Va ajut cu informatii?
Buna ziua!
Cu ce informatii va pot ajuta?