Inceputuri – Ca orice afacere am inceput anul in 2010 cu dorinta de a ne extinde si de a aduce idei inovatoare in domeniul produselor de marketing, venind astfel in sprijinul celor care au nevoie sa isi promoveze bussines-ul. Ca orice firma care se respecta si respecta la randul ei, Crazy Print incearca mereu sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastra oferindu-va cele mai eficiente, accesibile si creative produse de marketing.

Evolutie – In fiecare an am cautat sa evoluam investind in tehnici si echipamente performante , care sa ofere posibiliatea realizarii unor materiale publicitare de inalta calitate.
Crazy Print ofera publicului larg si companiilor servicii performante, creand materiale promotionale menite sa asigure o imagine completa si corecta a serviciilor si produselor promovate.
Datorita seriozitatii si implicarii noastre am devenit cunoscuti in randul clientilor nostrii, creand si distribuind materiale promotionale personalizate, destinate unei game largi de clienti la nivel national.

Produse, tehnologii si preturi competitive – Indiferent de dorinta ta iti oferim posibilitatea unei promovari eficiente la preturi competitive, potrivite oricarui buzunar, putand alege dintr-o gama larga de materiale promotionale si cu timp de expediere rapid.
Tehnolgiile si materialele folosite permit realizarea de materiale publicitare de inalta calitate si potrivite oricarui tip de bussines, folosite atat pentru interior(tablori canvas, postere, etc) cat si pentru exterior(bannere, postere de mari dimensiuni, autocolante PVC, litere volumetrice, etc).
Dar nu am uitat nici de prima impresie pe care vrei sa o lasi clientilor tai, asa ca te sprijinim in crearea cartilor de vizita potrivite sau a mapelor de prezentare pe care sa le oferi in cadrul evenimentelor organizate de compania ta, dar si a altor materiale promotionale menite dezvoltarii si promovarii afacerii tale(flyere, calendare, pixuri personalizate, postere, etc.)
Unul din proiectele noastre preferate e cel legat de steguletele de hartie, care in timp scurt a devenit unul dintre cele mai reprezentative produse , cu distribuire nationala si cu o crestere rapida intr-un interval de timp foarte scurt.

Planuri de viitor – Promitem sa nu ne oprim aici.
Echipa noastra e deschisa la tot ce este inovator in domeniul produselor de marketing, a noilor tehnologii si mereu in cautare de idei noi, creative si eficiente menite sa aduca o imagine cat mai completa si o promovare cat mai eficienta a produselor si serviciilor companiei tale.
Din respect pentru clientii nostrii promitem sa evoluam si sa cream mereu produse performante care sa satisfaca si cele mai exigente dorinte ale tale.

Misiunea noastra este de a oferi servicii performante si de a ne respecta promisiunile. Ne vom stradui sa oferim solutii personalizate clientilor nostrii si sa contribuim astfel la cresterea afacerii tale, focusandu-ne pe realizarea de materiale promotionale eficiente si de calitate la preturi competitive.

Viziunea noastra este de a fi recunoscuti ca un etalon in domeniul produselor de marketing si ne straduim constant sa fim conectati la tot ce e nou in domeniul materialelor publicitare pentru a veni in intampinarea dorintelor tale.

Valorile noastre fundamentale sunt echipa noastra dar si clientii carora ne dedicam activitatea. Suntem o echipa unita, impartasim teluri comune si ne sprijinim permanent in tot ceea ce facem. Ne tratam clientii asa cum am dori sa fim tratati la randul nostru, ne straduim sa respectam termenele si sa realizam materiale de calitate.

Am mai lucrat cu

Deschide conversatie
1
Va ajut cu informatii?
Buna ziua!
Cu ce informatii va pot ajuta?