Flyere publicitare

Atunci cand te gandesti sa organizezi o campanie de promovare, o sa descoperi ca ai la indemana o multitudine de produse de marketing de care sa te folosesti cu usurinta si succesul iti va fi garantat. Un astfel de instrument care este prezent in lumea publicitatii de foarte multi ani este flyer-ul. Usor de folosit si cu investitie minima, poti realiza cu acest mic material publicitar o promovare directa si eficienta fie ca il distribui pe strada, in magazine sau chiar la usa potentialilor clienti.
O asfel de campanie publicitara la care am avut onoarea sa participam este cea a uneia dintre cele mai mari companii de telefonie mobile si anume Vodafone.
Cu ocazia aniversarii a 2 ani de la deschiderea Vodafone Rotonda in luna ianuarie, compania a apelat la serviciile noastre pentru a-i realiza materialele promotionale. Am creat pentru aceasta campanie flyere de dimensiune 1/3 din A4, cu mesajul personalizat fata/verso al aniversarii Vodafone.
Cu aceeasi ocazie a fost organizata si o tombola pentru care am realizat tichete pentru marea extragere. La intrarea in magazin fiecare client a primit atat un tichet de tombola dar si un stegulet de hartie personalizat cu mesajul Vodafone.


Am mai lucrat cu

Deschide conversatie
1
Va ajut cu informatii?
Buna ziua!
Cu ce informatii va pot ajuta?