Mapele de prezentare, un produs competitiv

In mediul de afaceri actual tot mai competitiv, materialele de marketing originale ofera companiilor posibilitatea de a se distinge de competitie si de a atrage atentia clientilor sau potentialilor client.
Unul dintre acestea este mapa de prezentare, un material publicitar usor de folosit cu ajutorul careia poti crea o imagine explicita a brand-ului tau. Clientii care apeleaza la serviciile noastre atunci cand au nevoie de acest instrument de promovare sunt numerosi, dar unul dintre cei mai importanti este Spitalul de Oftalmologie Onioptic, etalon al sistemului medical privat din zona Olteniei si chiar la nivel national.
De 17 ani Onioptic ofera servicii oftalmologice de calitate, iar pentru ca performanta trebuie sustinuta si prin materiale promotionale, acestia apeleaza periodic la serviciile noastre pentru realizarea mapelor de prezentare destinate pacientilor. In interiorul mapelor prevazute cu un buzunar special, pacientii isi pot pastra istoricul medical si informatiile despre serviciile pe care spitalul le ofera, acestea fiind personalizate pe coperta cu detaliile de contact ale spitalului, logo-ul companiei sau informatii despre serviciile oferite. Asa ca nu ezita sa iti promovezi compania sau produsele si serviciile folosind mape de prezentare, fie ca organizezi o conferinta medicala sau pe diverse teme, o expozitie, lansezi un produs nou sau inchei contracte cu partenerii de afaceri.
Mapele sunt personalizate cu datele complete ale companiei dumneavoastra (nume, numar de telefon, adresa, pagina web, logo etc.) si sunt prevazute cu un buzunar special in care se pastreaza documentele dar si cu un buton pentru fixarea CD-ului.
Mapele de prezentare sunt un instrument extraordinar, iar daca design-ul lor este unul unic, personalizat si cat mai bine realizat atunci impresia pe care o lasi in ochii clientilor sau colaboratorilor va avea un impact puternic. Cu ajutorul acestui produs de marketing simplu si eficient si fara costuri mari vei obtine un material publicitar elegant si de efect in promovarea afacerii tale.


Am mai lucrat cu

Deschide conversatie
1
Va ajut cu informatii?
Buna ziua!
Cu ce informatii va pot ajuta?